Mindmap communicatie

Inmiddels ben ik voorzien van een stageplek. Toch kennismaken om te kijken of ik iets voor uw organisatie kan betekenen vanuit mijn bedrijf SJM Communicatie? Ik kom graag met u in contact.

Het moment is daar. Tijd om stage te gaan lopen. Afgelopen jaren heb ik veel vakinhoudelijke kennis en praktische vaardigheden op het gebied van communicatie opgedaan en ontwikkeld. In februari krijg ik de kans om deze kennis en vaardigheden in te zetten bij een bedrijf naar keuze. Bent u nog op zoek naar een communicatie stagiaire? Lees dan snel verder.

Wat voor stage zoek ik?

Ik ben op zoek naar een grote organisatie (500+ medewerkers) waar ik kan meewerken aan diverse communicatie gerelateerde activiteiten en projecten. Ik wil deel uit maken van een groter geheel en meehelpen om een verschil te maken. Mijn voorkeur gaat uit naar een organisatie in Noord-Brabant.

Hoewel ik zelf al enige ervaring heb op verschillende vlakken binnen het communicatiewerkveld (schrijven, social media, SEO, website onderhoud, onderzoek, strategie etc.), wil ik middels mijn stage ontdekken/bevestigen wat binnen het brede communicatieve beroepenveld het beste past bij mij. Mijn interesses liggen zowel op het gebied van interne- als externe communicatie.

Wat heb ik organisaties te bieden?

Leuk, dat ik op zoek ben naar een stage. Maar wat heb ik u als organisatie te bieden? Hieronder een kort overzicht:

  • Ik ben positief en optimistisch.
  • Teksten schrijven, campagnes maken, events organiseren of een strategie ontwikkelen, niets is mij is te gek, ik houd van aanpakken en toffe uitdagingen.
  • Ik doe iets goed of ik doe het niet, ik lever geen half werk.
  • Creatief en kritisch denken is voor mij vanzelfsprekend.
  • Ik regel alles op voorhand, zodat niemand achter de feiten aanloopt.

Enthousiast? Nog vragen naar aanleiding van dit artikel? Schroom dan niet om me een bericht te sturen! Het lijkt me leuk om kennis te maken.

Sylvia